Gast in Beth-El Rondom het huis van God ontmoeten we elkaar

Back to Church Sunday Sliedrecht 29 sept 2019

De Back to Church Sunday is speciaal voor gasten die niet (meer) naar de kerk gaan. Wanneer je herinneringen hebt aan de kerk, maar  er – om wat voor reden ook – van vervreemd bent geraakt. Of ook wanneer je nooit gewend bent geweest om kerkdiensten te bezoeken.

Waarom zouden we wat voor ons zo waardevol is, niet met jou delen? 

Van harte welkom

De kerkdiensten op de Back to Church Sunday zijn afgestemd op gasten.We nodigen je uit om een kerkdienst mee te maken. Misschien wel voor het eerst of weer na een lange periode. Je bent van harte welkom! Kom zoals je bent. Na de dienst is er gelegenheid om koffie te drinken.

Een kerkdienst ervaren

In de kerk word je vaak even boven de zorgen van het dagelijks leven uitgetild. We komen samen om naar de boodschap uit de Bijbel te luisteren. Als je dat hoort, dan merk je dat het Gods Woord is en geen mensenwoord. De preek kan je bemoedigen, inspireren, maar je ook stil zetten.

Een kerkdienst kan je leven voorgoed veranderen. In de kerk zijn voelt als thuiskomen. Er is geen betere plek om te zijn dan aan de voet van het kruis. We delen met elkaar onze zorgen en vreugde, en brengen dat in het gebed bij God. Het is heerlijk om samen te zingen en ons geloof te belijden.

Back to Church Sunday in Sliedrecht – tijden

De Beth-El kerk aan de kerkbuurt in Sliedrecht doet mee met de Back to Church Sunday. We nodigen je  hartelijk uit. De kerkdiensten beginnen om 09:30 en 18:00 uur.

Vervoer nodig?

Wanneer je geen vervoer hebt om naar de kerk te komen, neem contact met ons op en we regelen het. Bel: 0184 – 421 079. Heb je andere vragen? Neem contact met ons op.

Kerkproeverij Sliedrecht

De Back To Church Sunday wordt sinds 2009 in Engeland gehouden. In 2017 is dit naar Nederland gekomen onder de naam kerkproeverij. Wij gebruiken de Engelse term omdat die duidelijker aangeeft waar het om gaat: een terugkom zondag naar de kerk. Kom je ook op 29 september?