Gast in Beth-El Rondom het huis van God ontmoeten we elkaar
Home / Een kerkdienst / Bereikbaarheid Beth-El kerk

Bereikbaarheid Beth-El kerk

De Beth-El kerk kan je op verschillende manieren goed bereiken. Doordat de kerk middenin het centrum ligt, is de kerk goed te voet  te bereiken. Je kunt natuurlijk ook met de fiets of de auto komen. 

Op de fiets naar de Beth-El kerk

Als je met de fiets hoopt de komen, kan je de fiets het beste aan de achterzijde (zijde Gantelweg) parkeren. Er is daar voldoende ruimte om je fiets neer te zetten.

Met de auto naar de Beth-El kerk

Omdat de Beth-El kerk in het centrum ligt is er rondom de kerk voldoende parkeergelegenheid. Op de volgende parkeerplaatsen kunt u goed parkeren:

parkeren-bethel-kerk

  • Parkeerplaatsen rondom de Oranjehof, 150m vanaf de kerk;
  • Parkeerterrein Gantelweg (aan het einde van de Oranjehof gaat u naar links), 150m vanaf de kerk;
  • Parkeerterrein Brandweerkazerne (ter hoogte van Middeldiepstraat 47, bij de Brandweerkazerne loopt u naar beneden, en onderaan naar links)
  • Parkeerterrein Jumbo (Frans Halsstraat, loop vervolgens richting de kerkbuurt via één van de stoepen), 200m vanaf de kerk
  • Parkeerterrein achter Verschoor mode (ter hoogte van Kerkbuurt 31, bereikbaar via Frans Halsstraat, loop vervolgens de Kerkbuurt op, en op de Kerkbuurt naar rechts), 250m vanaf de kerk

Aan de achterzijde van de kerk (Gantelweg) is ook een kleine parkeerplaats, maar daar zijn meestal niet veel plaatsen vrij. Je mag ook in de Gantelweg parkeren, maar let goed op de verkeersborden. Parkeren is hier niet overal toegestaan.