Gast in Beth-El Rondom het huis van God ontmoeten we elkaar

Live meeluisteren

De kerkdiensten van de Beth-El kerk worden via internet live uitgezonden. Je kunt altijd mee luisteren en kijken met de kerkdienst. Elke zondag om 09:30 en 17:00 uur is er een livestream en vaak ook op woensdagavond. Je kunt eerdere kerkdiensten ook via ons YouTube kanaal bekijken.

Meeluisteren is een zegen

Het is voor veel mensen fijn dat er de mogelijkheid is om mee te luisteren. Vooral voor hen die niet naar de kerk kunnen komen. Bijvoorbeeld voor ouderen of zieken, of voor mensen die de oppas hebben.

Fysiek aanwezig zijn heeft meerwaarde

Maar echt aanwezig zijn in de kerk heeft voor veel mensen een hogere waarde. In de kerk wordt de kerkdienst vaak intenser beleefd. Als kerkganger ben je dan meer bij de dienst betrokken. Er kan met meer concentratie geluisterd worden. Je ziet de predikant, zingt mee met de gemeentezang en geeft aan de collecte. Helaas is dit momenteel vanwege het coronavirus niet mogelijk.

Niet alleen

Een kerkdienst bijwonen doe je bovendien niet in je eentje. Het is heel mooi om samen met andere mensen samen te komen. Daarvoor gaf de Heere Jezus ook Zijn belofte: “Waar twee of drie in Mijn Naam vergaderd zijn, daar ben Ik in het midden van hen.” Zo beleef je een kerkdienst niet alleen. God Zelf is aanwezig.

Live meeluisteren

Je kunt live meeluisteren via bethel-sliedrecht.nl, klik op live meeluisteren met de Beth-El kerk.